Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?
Deeltijd accountancy baan naast je finance studie

Wil jij graag praktijkervaring opdoen in een accountantskantoor tijdens je studie? Bij Studentpool vind je de beste startersfuncties: ideale (bij)banen voor accountancy studenten die een duale opleiding volgen of een fulltime studie en op zoek zijn naar een passende bijbaan. Studentpool is een platform dat studenten en werkgevers samenbrengt. Zo doe jij als accountancy student alvast waardevolle praktijkervaring op voordat je klaar bent met je studie. Dat geeft je een voorsprong bij sollicitaties op studiegenoten die een bijbaan binnen een ander vakgebied hebben gekozen.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv
Vacature deeltijd accountancy vinden

Vind je het lastig om een goede bijbaan te vinden naast je accountancy studie? Een bedrijf met een vacature voor deeltijd accountancy studenten is moeilijk te vinden. Studentpool biedt met een online platform de oplossing voor jou. De bedrijven die met ons samenwerken zijn namelijk gericht op zoek naar werkstudenten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zonder diploma niet in aanmerking komt voor een functie. Zowel bachelor- als masters accountancy studenten kunnen bij ons een goede match vinden. Voordat je begint bij het accountantskantoor volg je bij ons een e-learning programma dat je optimaal voorbereidt op het werk.

Deeltijd accountancy vacature bij Studentpool

Wil je in aanmerking komen voor een interessante deeltijd accountancy vacature die wordt aangeboden bij Studentpool? Dan schrijf je je eerst in als Studentpooler. Voor een inschrijving worden echter wel een aantal voorwaarden voor gehanteerd. Een Studentpooler is student aan een accountancy opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau en zit in het tweede leerjaar of hoger. Bovendien ben je ambitieus en wil je graag leren. Met jouw communicatieve vaardigheden, reflecterend vermogen en enthousiasme maak je van de match zeker een succes. Ben jij een echte Studentpooler? Schrijf je dan vandaag nog in als Studentpooler en reageer direct op jouw favoriete deeltijd accountancy vacature.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Je carrière een boost geven?
Doe de groeitest!

Als je hard wilt groeien, dan moet alles perfect zijn: het kantoor, de cultuur, het werk, werktijden, de mensen... Met de groeitest ontdek je wat jou op het lijf geschreven is.

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam