Over ons

Durk en Sjoerd weten als founders van Studentpool waarover zij praten. Tijdens hun studie accountancy zijn zij erachter gekomen dat de theorie niet overeenstemt met de praktijk. Dit moet anders kunnen dachten zij. Waarom niet tijdens je studie al werken in de richting van je carrière? Hiermee doe je tijdens je studie niet alleen relevante werkervaring op, maar ontwikkel jij je ook als professional en maak je kennis met je toekomstig werkgever.

Studenten helpen aan een interessante bijbaan en bedrijven verbinden aan financieel talent. Studentpool doet dat nu als kwalitatieve markleider binnen accountancy en fiscaliteit en sinds 2022 ook voor finance & control. Geen rocketscience! Want wij spreken met ons enthousiaste team de taal van studenten met een financiële achtergrond én finance afdelingen van organisaties uit het hele land. Dat praat wel zo gemakkelijk.

Sofie Linde Takacs Talent Scout

Tijdens mijn werk geniet ik iedere dag van de gezelligheid op kantoor, de uitdagende werkzaamheden en de mooie kansen die ik krijg. Als Talent Scout spreek ik iedere keer weer met enthousiaste studenten met het uitgangspunt hen een fijn contactmoment te bieden en op weg te helpen naar een toffe carrièregerichte bijbaan! Mijn dag is gemaakt wanneer studenten aangeven een gesprek te hebben gehad die er ‘echt toe deed!’.

Sjoerd Voetdijk founder van Studentpool

Tijdens mijn hbo en wo accountancy opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan op het gebied van de samenstel- en controlepraktijk. Dit heb ik zowel binnen een Big Four als een mkb-accountantskantoor gedaan en hierdoor verschillende bedrijfsculturen leren kennen. Dit zorgt ervoor dat ik student optimaal kan coachen over hun toekomstige beslissingen. Het inspireert mij dan ook om zo goed mogelijk met studenten mee te denken vanuit mijn eigen studie en werkervaring, zodat ze hierdoor verder komen in hun carrière.

Durk Reijenga founder van Studentpool

Na mijn hbo-studie accountancy studeerde ik verder aan de RUG om mijn master Accounting & Control te behalen. Hierbij viel mij het verschil tussen de theorie van de studie en de praktijk tijdens stages erg op. Dit grote verschil bevestigt voor mij dat het opdoen van studiegerelateerde praktijkervaring in je studententijd erg belangrijk is. Door mijn eigen ervaring als student en professional, spreek ik zowel de taal van de student als die van kantoren. Hierdoor ben ik met de Studentpool in staat om de juiste match tussen jong talent en organisaties te maken. Dit is iets waar ik energie van krijg en voldoening uit haal!

Niels van Rooij Accountmanager

Afgelopen twee jaar heb ik deeltijd Sales & Accountmanagement gestudeerd en gemerkt hoe fijn het is als je de geleerde theorie direct in de praktijk kan toepassen. Daarom ga ik ook nog twee jaar deeltijd doorstuderen voor mijn Bachelor. Door deze ervaringen kan ik me inleven in zowel student als bedrijf om hun behoeften te achterhalen en hier de juiste oplossing voor te bedenken. Ik vind het een mooie uitdaging om bedrijven met complexe personeelsvraagstukken uit de brand te helpen.

Happī Chief Happī(ness) Officer

Mijn rol als Chief Happī(ness) Officer neem ik uiteraard zeer serieus. Zo zorg ik ervoor dat er niet alleen maar naar een beeldscherm gekeken wordt, maar dat er voldoende beweging is gedurende de dag. Daarnaast vind ik het erg leuk om lekker met iedereen te spelen, maar ook om lekker van mijn rust te genieten. Vrolijke poot van mij!

Mark van Bruxvoort Chief Advice

Toen ik het intern team van Studentpool leerde kennen was ik meteen onder de indruk van hun kwaliteit en drijfveren. Het maximale halen uit een financiële bijbaan. Hoe voedend is dat voor iedereen, studenten en bedrijven! Daar spiegel, verbind en werk ik graag aan mee.

Til jezelf naar een hoger niveau met
een carrièregerichte bijbaan