Over ons

Durk en Sjoerd weten als founders van Studentpool waarover zij praten. Tijdens hun studie accountancy zijn zij erachter gekomen dat de theorie niet overeenstemt met de praktijk. Dit moet anders kunnen dachten zij. Waarom niet tijdens je studie al werken in de richting van je carrière? Hiermee doe je tijdens je studie niet alleen relevante werkervaring op, maar ontwikkel jij je ook als professional en maak je kennis met je toekomstig werkgever.

Studenten helpen aan een interessante bijbaan en bedrijven verbinden aan financieel talent. Studentpool doet dat nu als kwalitatieve marktleider binnen accountancy en fiscaliteit en sinds 2022 ook voor finance & control. Geen rocketscience! Want wij spreken met ons enthousiaste team de taal van studenten met een financiële achtergrond én finance afdelingen van organisaties uit het hele land. Dat praat wel zo gemakkelijk.

Pam van der Knaap Manager Recruitment

Mijn naam is Pam van der Knaap en het concept van Studentpool is mij op het lijf geschreven. Zo heb ik tijdens mijn studies ervaren hoe waardevol het is om een carrièregerichte bijbaan te hebben. In mijn geval binnen de HR-wereld. Het is een laagdrempelige manier om al vroeg kennis te maken met het werkveld en je op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Op deze manier kun je de geleerde theorie gelijk toepassen in de praktijk. En welke organisaties kunnen tegenwoordig nou geen extra handjes gebruiken? Om dit zo goed als mogelijk te kunnen faciliteren, maken wij de perfecte match tussen jong talent en onze klanten. Hierbij bieden wij de juiste begeleiding en training. Ik kijk ernaar uit om samen met dit leuke team nog meer mooie matches mogelijk te maken.

Durk Reijenga founder van Studentpool

Na mijn hbo-studie accountancy studeerde ik verder aan de RUG om mijn master Accounting & Control te behalen. Hierbij viel mij het verschil tussen de theorie van de studie en de praktijk tijdens stages erg op. Dit grote verschil bevestigt voor mij dat het opdoen van studiegerelateerde praktijkervaring in je studententijd erg belangrijk is. Door mijn eigen ervaring als student en professional, spreek ik zowel de taal van de student als die van kantoren. Hierdoor ben ik met de Studentpool in staat om de juiste match tussen jong talent en organisaties te maken. Dit is iets waar ik energie van krijg en voldoening uit haal!

Sjoerd Voetdijk founder van Studentpool

Tijdens mijn hbo en wo accountancy opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan op het gebied van de samenstel- en controlepraktijk. Dit heb ik zowel binnen een Big Four als een mkb-accountantskantoor gedaan en hierdoor verschillende bedrijfsculturen leren kennen. Dit zorgt ervoor dat ik student optimaal kan coachen over hun toekomstige beslissingen. Het inspireert mij dan ook om zo goed mogelijk met studenten mee te denken vanuit mijn eigen studie en werkervaring, zodat ze hierdoor verder komen in hun carrière.

Stephanie Zwanenburg Junior Accountmanager

Ik heb eerst Accountmanager IVS gestudeerd. Na deze studie wilde ik graag een bachelor volgen en ben ik Hippische Bedrijfskunde gaan studeren. In beide studies merkte ik dat Sales en Accountmanagement mij het meest interesseerde. Na mijn laatste studie ben ik met een grote omweg bij Studentpool terechtgekomen, waar ik nu aan de slag ben als Accountmanager. Tijdens mijn werk kan ik de geleerde theorie en sociale vaardigheden toepassen. Daarnaast haal ik enorme voldoening en energie uit het oplossen van problemen en het helpen van bedrijven.

Niels van Rooij Accountmanager

Tijdens mijn deeltijd studies heb ik zelf mogen ervaren hoe fijn het is als je direct de theorie in de praktijk kan brengen door middel van een carrièregerichte bijbaan. Met het inzetten van werkstudenten in het bedrijfsleven creëren we een enorm leuke win-win situatie. De student doet relevante praktijkervaring op, wat enorm voedend is voor de studie. Aan de andere kant verlicht het bedrijf de werkdruk én houdt grip op afstudeerders. Ik vind het een mooie uitdaging om voor complexe personeelsvraagstukken passende oplossingen te bedenken.

Happī Chief Happī(ness) Officer

Mijn rol als Chief Happī(ness) Officer neem ik uiteraard zeer serieus. Zo zorg ik ervoor dat er niet alleen maar naar een beeldscherm gekeken wordt, maar dat er voldoende beweging is gedurende de dag. Daarnaast vind ik het erg leuk om lekker met iedereen te spelen, maar ook om lekker van mijn rust te genieten. Vrolijke poot van mij!

Lloyd Schellinger Manager Sales

Ik ben al jaren actief in de detacheringsbranche. Dagelijks bleef ik mij verbazen over de feedback van werkgevers en kandidaten over hoe de praktijk en theorie niet op elkaar aansluiten. Ik ben gemotiveerd om hier verandering in te brengen! Studenten moeten de schoolbanken verlaten met relevante werkervaring en een beeld van hun toekomst, daar geloof ik in. Door het samenbrengen van gemotiveerde studenten en werkgevers zetten wij (team Studentpool) deze eerste stap.

Mark van Bruxvoort Chief Advice

Toen ik het intern team van Studentpool leerde kennen was ik meteen onder de indruk van hun kwaliteit en drijfveren. Het maximale halen uit een financiële bijbaan. Hoe voedend is dat voor iedereen, studenten en bedrijven! Daar spiegel, verbind en werk ik graag aan mee.

Noa de la Haye Talent Scout

Mijn naam is Noa en ik ben naast mijn studie HRM een Talent Scout bij Studentpool. Tijdens mijn werk leer ik veel over HR-activiteiten in de praktijk. Het enthousiaste team zorgt hiernaast voor een gezellige en energieke sfeer op kantoor. Deze sfeer neem ik altijd mee bij mijn contact met studenten.

Gabriëlle van Arkel Talent Scout

Tijdens de eerste jaren van mijn studie merkte ik dat ik de ervaringen uit de praktijk miste. Bij Studentpool kan ik de theorie met de praktijk combineren. De ervaringen die ik op doe kan ik toepassen in mijn opleiding Human Resource Management. Ik vind het mooi dat ik deze match ook mag maken voor andere studenten, die op zoek zijn naar ervaringen op de werkvloer. Dit doe ik met veel plezier samen met een gezellig en gemotiveerd team.

Donna Al Marketing medewerker

Mijn naam is Donna Al ik ben derdejaars Creative Business student en heb een passie voor creatief bezig zijn. Studentpool heeft mijn de kans gegeven om die creativiteit te uiten in mijn werk! Door bezig te zijn met de marketing voor Studentpool doe ik alvast ervaring op in het werkveld en kan ik mij verder persoonlijk ontwikkelen. Ook kan ik theorieën die ik op school leer toepassen bij Studentpool wat zorgt voor werk met een leuke uitdaging!

Til jezelf naar een hoger niveau met
een carrièregerichte bijbaan