Partners

Op deze pagina staan de samenwerkingspartners van TheStudentPool vermeld. Samen bereik je meer dan alleen. Wij geloven in krachtige partnerships om een gezamenlijke visie met bijkomende doelen te realiseren. Op deze manier versterken wij gezamenlijk onze dienstverlening. Met deze samenwerkingspartners realiseren wij een nóg kwalitatievere en professionelere dienstverlening voor onze klanten en lukt het ontzorgen van hen nog beter.

Full Finance Opleidingen

Full Finance Opleidingen is dé opleider voor mkb-accountants in Nederland. De opleidingen worden vormgegeven en verzorgd door de adviseurs van Full Finance Consultants, die jarenlange ervaring hebben opgebouwd bij accountantsorganisaties. Zij ondersteunen nu dagelijkse accountantskantoren als consultant bij vraagstukken over accountancy, fiscaliteit, fusie, overname & waardering, ict en strategie & organisatie.

SRA

SRA is een netwerkorganisatie op het gebied van accountants en accountantskantoren. Er zijn 370 zelfstandig accountantskantoren aangesloten bij SRA met maar liefst 900 vestigingen in heel Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt de netwerkorganisatie de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door bundeling van kennis en ervaring kunnen de kantoren die aangesloten zijn bij SRA, ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Til jezelf naar een hoger niveau met
een carrièregerichte bijbaan