Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Werkstudent fiscaal medewerker worden

Volg jij een fiscale studie en ben je op zoek naar een passende bijbaan? Bij Studentpool kun je op een eenvoudige manier vacatures voor werkstudenten bij belastingadvieskantoren vinden. Het voordeel van een bijbaan die goed aansluit op jouw fiscale opleiding zoals fiscaal recht, fiscale economie of finance, tax & advice, is dat je naast theoretische kennis ook praktische werkervaring opdoet. Hierdoor heb je bij het slagen voor de opleiding een streepje voor bij sollicitaties op jouw medestudenten. Jouw toekomstige werkgevers zien namelijk aan je cv dat jij ambitieus bent en jezelf wilt ontwikkelen. Bovendien is het hebben van praktische werkervaring zowel voor jou als voor de werkgevers erg handig.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
belastingadvieskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Fiscaal werkstudent gezocht

Je wilt een werkstudent fiscaal medewerker worden, maar waar vind je de bedrijven die jou zoeken? Studentpool brengt talentvolle studenten op zoek naar een passende bijbaan en topbedrijven met vacatures voor werkstudenten samen. Je hoeft nog niet over alle theoretische kennis te beschikken op het moment dat je met de bijbaan start, wij geven je een online training om je goed op de functie voor te bereiden. De rest leer je on the job. Ben je nieuwsgierig welke bedrijven vacatures voor een fiscaal werkstudent hebben? Word dan vandaag nog Studentpooler en schrijf je in.

Werkstudent fiscaal vacatures bij Studentpool

Studentpool geeft je toegang tot diverse vacatures voor studentenbanen bij aangiftepraktijken binnen accountantskantoren of belastingadvieskantoren. Om een Studentpooler te worden, moet je wel binnen onze profielschets passen. Een Studentpooler volgt een fiscale studie op mbo-, hbo- of wo-niveau zoals fiscaal recht, fiscale economie of finance, tax & advice en zit minimaal in het tweede collegejaar. Je bent een serieuze, ambitieuze student die zichzelf maximaal wil ontwikkelen. Een reflecterend vermogen en het vermogen om feedback te vertalen naar praktische leerdoelen zorgen ervoor dat je groeit in jouw functie. Herken jij jezelf in dit profiel? Word dan vandaag nog Studentpooler.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam