Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Werkstudent finance worden? Scoor hier jouw bijbaan!

Ben je op zoek naar een bijbaan die goed aansluit bij jouw finance studie? Studentpool vormt de schakel tussen topbedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten en talentvolle, ambitieuze studenten die graag een kickstart aan hun carrière willen geven. Voldoe jij aan de criteria om een Studentpooler te worden? Dan volg je bij ons een korte online training waarna jij perfect voorbereid als werkstudent finance kunt beginnen bij het bedrijf van jouw keuze. Jij bepaalt voor welk bedrijf en wanneer je kunt werken.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
klanten verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv
Waarom finance werkstudent worden?

Dus jij wilt al tijdens jouw finance studie praktijkervaring opdoen in het bedrijfsleven als finance werkstudent bij een mkb bedrijf, accountants- of belastingadvieskantoor? Dat is een slimme zet! Door nu te kiezen voor een financiële bijbaan die goed aansluit op jouw studie, creëer je een voorsprong op je medestudenten. Toekomstige werkgevers zullen onder de indruk zijn van het cv dat je al tijdens je studie hebt opgebouwd en nemen je graag in dienst. Niet alleen de praktijkervaring is namelijk een pluspunt, het feit dat je hebt gekozen voor een financiële bijbaan laat ook zien dat je ambitieus bent en weet wat je wil! Studentpool  helpt je bij het vinden van jouw ideale bijbaan.

Werkstudent finance vacatures bij Studentpool

De vacatures voor werkstudenten finance liggen niet voor het oprapen. Studentpool is het ideale platform om jouw passende bijbaan te vinden. Een werkstudent finance heet bij ons een Studentpooler. Je kunt Studentpooler worden als je in het tweede jaar of hoger zit van een finance of accountancy opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau. Zowel bachelor- als masterstudenten finance of accountancy zijn dus welkom. Bovendien moet je serieus willen werken aan jouw professionele ontwikkeling. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, communicatief vaardig en kan je goed reflecteren? Dan stellen we jou graag voor aan de topbedrijven die op dit moment werkstudenten finance zoeken!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam