Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Wordt jij een werkstudent accountancy in Rotterdam?

Als werkstudent heb je naast je studie nog een bijbaan. Natuurlijk heb je als student een bijbaan nodig, maar het is vaak jammer dat de bijbaan niet gerelateerd is aan je studie. Als jij accountancy studeert, dan is het soms lastig om tegelijkertijd een bijbaan in deze branche te vinden. De accountancybranche is nog relatief conservatief en als student bij een accountantsbureau werken, is niet heel gebruikelijk. Toch kantelt dit en is er meer mogelijk. Jij kunt nu als werkstudent accountancy in Rotterdam, ook deeltijds werken in de accountancy. Een bijbaan die matcht met je studie heeft vele voordelen.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Wordt als Studentpooler een accountancy werkstudent in Rotterdam

Hoe wordt je een accountancy werkstudent in Rotterdam? Dit kan als Studentpooler. Een Studentpooler is ingeschreven als student bij een erkende HBO of WO opleiding op het gebied van accountancy of een ander financiële richting. Je meld je aan bij Studentpool en wij gaan samen met jou op zoek naar een accountantskantoor waar jij werkervaring wilt opdoen. Tevens volg je bij ons een online opleiding fiscale dienstverlening, samenstelpraktijk of controlepraktijk. Deze opleidingen passen naadloos bij de werkervaring die jij opdoet bij je werkgever. Je werkgever is blij met jou en werken in de accountancy is voor jou niet nieuw meer en je kunt je kennis direct in de praktijk brengen.

Een werkstudent accountancy vacature in Rotterdam bij Studentpool

Studentpool is opgericht door ervaringsdeskundigen die een studie accountancy volgden en tegen de verschillen opliepen tussen de theoretische en praktische kant binnen de accountancybranche. Hierdoor kan het zijn dat de start van je carrière niet zo vlekkeloos en soepel verloopt zoals je gehoopt had. Juist daarom profiteer je van een werkstudent accountancy vacature in Rotterdam als Studentpooler. Je weet dan wat je te wachten staat als jij aan de slag gaat bij een accountantskantoor. Wil jij ook Studentpooler worden? Neem contact met ons op, dan leggen wij je onze werkwijze graag uit.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam