Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Werken en tegelijkertijd leren accountancy

Je ontwikkelt je optimaal als financieel professional wanneer je de geleerde theorie op de werkvloer in de praktijk brengt. Waarom zou je wachten met zo’n essentieel onderdeel van het vak totdat je jouw diploma op zak hebt? Werken en leren binnen accountancy worden perfect afgewisseld als je kiest voor een duaal traject. Maar waar vind je een goede werkplek? TheStudentPool vormt een belangrijke schakel tussen accountancy studenten en accountantskantoren die plaats bieden aan een werkstudent.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
klanten verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Kies voor werk en leertraject accountancy

Het heeft een groot aantal voordelen wanneer je al tijdens je studie aan de slag gaat op een accountantskantoor. Een werk en leertraject accountancy geeft een ware kickstart aan je carrière. Nog voordat je een diploma hebt, doe je praktische werkervaring op. Je begint dus eigenlijk al aan je carrière voordat je jouw accountancy opleiding hebt voltooid. Het spreekt voor zich dat dit een enorm pluspunt vormt op je cv. Het zegt niet alleen iets over je prestaties, maar ook over jou als persoon. Het laat zien dat je ambitie hebt en over de motivatie beschikt om je te ontwikkelen tot accountancy professional.

Accountancy werk en leer vacatures vinden

Het kan moeilijk zijn om een goede werk en leerplek te vinden. Niet ieder bedrijf staat open voor studenten. TheStudentPool biedt daarom een platform waarbij enkel bedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten hun vacatures kunnen plaatsen. Om te kunnen reageren, schrijf jij je in als StudentPooler. Een StudentPooler volgt een accountancy opleiding aan een universiteit of hogeschool en zit minimaal in het tweede leerjaar van de opleiding. Bovendien ben je een ambitieuze en gemotiveerde finance student, wij verwachten niet minder dan 100% inzet van studenten. Spreekt dit je aan? Word dan vandaag nog StudentPooler en reageer direct op onze accountancy werk en leer vacatures.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam