Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Zo scoor je eenvoudig en snel een financiële studentenbaan

Ben jij op zoek naar een studentenbaan die inhoudelijk goed aansluit op jouw finance of accountancy studie? Je hebt groot gelijk, want waarom zou je wachten met werken binnen jouw vakgebied totdat je dat papiertje hebt gehaald? Studentpool brengt ambitieuze studenten zoals jij in contact met accountantskantoren en andere bedrijven die financiële studentenbanen aanbieden. Zo vind je eenvoudig en snel een financiële studentenbaan en kun jij jouw eerste serieuze stappen op de arbeidsmarkt zetten.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
mkb-organisaties verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Online studentenbaan vacatures vinden

Het is niet eenvoudig om online studentenbaan vacatures te vinden die goed aansluiten op jouw finance, fiscale of accountancy studie. Studentpool is een platform dat specifiek gericht is op finance, fiscale of accountancy studenten en bedrijven met vacatures voor studenten. Wij helpen jou om een studentenbaan te vinden die goed bij jouw opleiding past zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Zo doe je al praktijkervaring op voordat je de opleiding hebt afgerond. Je zult merken dat een financiële bijbaan op je cv het goed doet bij toekomstige werkgevers. Deze serieuze aanpak zegt immers veel over jouw ambitie en dat vormt een zwaarwegend pluspunt bij toekomstige sollicitaties.

Vacatures accountancy bij Studentpool

Bij Studentpool vind je diverse accountancy, fiscale en finance vacatures, voor iedere financiële en fiscale opleiding zijn passende bijbanen te vinden. Het vraagt echter ook iets van jou om voor een bijbaan op een accountantskantoor in aanmerking te komen. Je moet student zijn aan een finance opleiding (mbo/hbo/wo) en het eerste jaar hebben afgerond. Bovendien ben je een enthousiaste student die bereid is zich volledig in te zetten voor het bedrijf en de eigen ontwikkeling tot professional. Goede communicatieve vaardigheden en een reflecterend vermogen zijn daarbij onmisbaar. Ben jij een echte Studentpooler? Schrijf je dan vandaag nog in bij Studentpool. Wij verzorgen een online training waarmee jij goed voorbereid aan jouw bijbaan kunt beginnen.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam