Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Rond je stageopdracht in de accountancy in een prettige werkomgeving af

Wanneer jij tijdens je studie accountancy toe bent aan je stageopdracht in de accountancy, dan houdt dit in, dat je binnenkort afstudeert. Dit is spannend, want de volgende stap is het begeven in de praktijkwereld van de accountancy en daadwerkelijk je carrière starten. Met een stageopdracht in de accountancy, krijg je een voorproefje hoe het is om in het vaste gareel van een werkdag te zitten. Daarnaast voer je voor het eerst de geleerde theorie uit in de praktijk. Althans, dat is de bedoeling. Voor veel studenten is dit lastig. Zij komen er tijdens hun stageopdracht achter, dat ze helemaal niet zijn voorbereid op de dagelijkse praktijk van een accountancy omgeving.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Een accountancy stageopdracht is de springplank naar je verdere carrière

Valt een accountancy stageopdracht jou ook tegen doordat er nauwelijks tot geen aansluiting is tussen theorie en praktijk? Natuurlijk kun jij je geleerde kennis inzetten, maar de wijze waarop is nagenoeg nooit onderdeel van de studie accountancy. Om je carrière na je studie een vliegende start te geven, zou je eigenlijk je studie moeten combineren met werkervaring in de accountancy. Studentpool maakt dit voor jou mogelijk. Welke werkgever in de accountancy lijkt jou aantrekkelijk om te werken? Wanneer dit een bij de SRA aangesloten werkgever is, dan is dit wellicht te regelen. SRA is namelijk onze partner die onze studenten koppelt met een MKB accountantskantoor. Daarnaast volg je bij ons een e-learning opleiding, zodat je absoluut voorbereid bent en je niet voor verrassingen meer komt te staan als je begint met werken.

Studentpool maakt een stageopdracht schrijven in de accountancy mogelijk

Moet jij nog een stageopdracht schrijven in de accountancy en wil jij ook de praktijk- en theoriemethode van Studentpool volgen? Door bij ons een Studentpooler te worden, sla je diverse vliegen in één klap. Je voert je stageopdracht uit, je bereidt je voor op de praktijksituatie en je start je carrière direct op hoog niveau bij een accountantskantoor. Wij bieden de ideale combinatie tussen leren en werken op HBO en WO niveau in de accountancy. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam