Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?
Ben jij op zoek naar een stage op fiscaal gebied?

Het kan lastig zijn om een goede stageplek te vinden, als jij een studie doet op fiscaal gebied. Welk bedrijf kan jou de werkervaring geven die je nodig hebt om je studie goed af te ronden en straks een mooie start van je carrière te maken? Bij TheStudentPool werken we samen met een groot aantal bedrijven die graag met jou gaan samenwerken. Professionele bedrijven waar mensen worden gezocht die enthousiast zijn, kennis van zaken hebben en die zich helemaal in willen zetten om van hun stage een succes te maken. We gaan graag samen met jou op zoek naar die plek die het beste bij je past. Daarbij helpen we je ook graag met je afstudeerscriptie op fiscaal gebied.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
belastingadvieskantoren verspreid over heel Nederland
0%
 krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
kans dat hier een derde punt komt n.t.b.
Procedure

Als jij je inschrijft bij ons, dan gaan we eerst eens met jou bekijken wat je wensen en competenties zijn. Aan de hand hiervan proberen we de perfecte match te maken tussen jou en een stagebedrijf waar enthousiaste studenten worden gezocht. Op deze manier kun jij die werkervaring opdoen die je nodig hebt om verder te komen. We hebben een ruim aanbod aan accountancy- en belastingkantoren waar mensen worden gezocht. Hier kun jij een keuze uit maken. Je kunt je heel eenvoudig bij ons aanmelden via onze website. Bij ons vind je daarbij niet alleen een stage op fiscaal gebied, we hebben in onze online omgeving ook nog trainingen staan waarmee je nog meer stappen kunt nemen.

Op zoek naar een afstudeerstage op fiscaal gebied?

Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte stageplek. Dit is een waardevolle ervaring die je nodig hebt om nog verder te komen in je carriere. Daarbij helpen we je ook graag met je afstudeerscriptie op fiscaal gebied. We hebben hier veel ervaring mee en bekijken graag samen met jou hoe jij je onderwerp het beste kunt omschrijven, hoe jij je scriptie het beste indeelt en hoe je dit allemaal zo goed mogelijk uitwerkt. Alles om ervoor te zorgen dat jij je studie perfect af kunt ronden en klaar bent voor de stap naar het werkende leven!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam