Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Wil jij een stage in de accountancy in Utrecht volgen?

Wanneer jij een HBO of WO studie in de accountancy volgt, dan wordt er vooral op de theorie gefocust. Bij accountancy is dit uiteraard ook nodig, want er wordt een grote kennis van je verwacht. Maar er wordt meer van je gevraagd. Niet alleen theoretische kennis is nodig. Ook kennis uit de praktijk is belangrijk, zodat je situaties beter kunt beoordelen. Een afsluitend onderdeel van je studie en om je alvast te laten wennen aan de praktijksituatie, is een stage accountancy in Utrecht. Tijdens de stage doe je een allereerste werkervaring op en wordt er van je verwacht dat je de theorie in de praktijk brengt.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Een accountancy stage in Utrecht met een mooi start van je carrière

Veel accountancy studenten komen erachter, dat ze niet zo goed voorbereid zijn op de praktijksituatie. Theoretisch kennis is er wel, maar het toepassen is minder gemakkelijk. Met een accountancy stage in Utrecht leer je dit al een beetje, maar een stage is tijdelijk. Wil jij studeren en tegelijkertijd je carrière starten? Als Studentpooler bij Studentpool, doe jij naast je studie, praktische werkervaring op in de accountancy. Wij bieden je een praktische opleiding aan op het gebied van aangifte- samenstel- of controlepraktijk. Met deze opgestelde digitale opleiding, wordt je klaargestoomd op de werkzaamheden die jij straks in de praktijk moet uitvoeren.

Als Studentpooler een stage accountancy lopen in Utrecht

De praktische opleiding in combinatie met een leuke werkgever in de accountancy, is niet alleen een droomstart voor je carrière, het is ook een manier om een stage accountancy te lopen in Utrecht. Samen met onze partners, biedt Studentpool de mogelijkheid om je theoretische kennis direct in de praktijk uit te voeren. Je zult zien dat je sneller in jouw functie groeit en je werkgever zal dit waarderen. Wil je meer weten over onze methode? Neem dan gerust contact met ons op, dan leggen wij je alles uit.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam