Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Loop met succes stage in de accountancy in Rotterdam

Bij een HBO of WO studie accountancy, zul je ter afsluiting ook een stage in de accountancy in Rotterdam moeten volgen. De kennis die jij de afgelopen jaren hebt opgedaan tijdens je studie, moet je tijdens je stage toepassen. Je zult merken, dat je dit niet zomaar even doet. Er kan een wereld van verschil zitten tussen de theorie die je tijdens je studie leert en hoe je de kennis in de praktijk toepast. Tijdens je studie wordt je theoretisch goed opgeleid, maar niet hoe het er in de accountancy in de dagelijkse praktijk aan toegaat. Dit is wel het geval als je Studentpooler wordt.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Hoe verloopt je accountancy stage in Rotterdam als studentpooler?

Wanneer je Studentpool in de arm neemt, dan loopt je accountancy stage in Rotterdam gesmeerd. Wat houdt het in om Studentpooler te zijn? Studentpool werkt samen met de partners Full Finance en SRA. Samen hebben wij een traject ontwikkeld, waarbij je als Studentpooler in dienst treedt bij één van SRA aangesloten accountantskantoren en tegelijkertijd krijg je een gedegen opleiding door middel van e-learning. Hiermee krijg je een gedegen voorbereiding op je toekomstige werkzaamheden. Uiteraard is de kennis die je opdoet bij je HBO of WO accountancy studie hierbij goed in te passen. Op deze manier verloopt jouw accountancy stage in Rotterdam zeker succesvol, want jij bent inmiddels volledig voorbereid op je toekomst.

Met Studentpool een stage in de accountancy lopen in Rotterdam

Wil jij een stage in de accountancy lopen in Rotterdam? Als Studentpooler krijg je bij Studentpool veel meer. Mede doordat wijzelf ervaren hebben hoe ver de theorie en de praktijk in de accountancy soms van elkaar afstaan, hebben wij met onze partners een uniek concept bedacht. Door middel van onze opleidingen, wordt jij als startend financieel talent klaargestoomd om aan de slag te gaan bij een SRA accountant. Niet alleen rond jij zo succesvol je stage af, je start direct je carrière met een goede combinatie tussen opleiding en de praktijk. Wil jij ook Studentpooler worden? Neem dan contact met ons op.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam