Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Vind de beste SRA vacatures

Ben je op zoek naar een bijbaan die inhoudelijk goed aansluit op jouw finance of accountancy studie? Dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in SRA vacatures. Een bijbaan bij één van de mkb-accountantskantoren van de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten (SRA) op je cv tijdens je studietijd maakt zeker indruk bij toekomstige werkgevers. Maar waar vind je SRA vacatures die openstaan voor studenten? Studentpool brengt jou in contact met SRA accountantskantoren die gericht op zoek zijn naar finance, accountancy en fiscale werkstudenten.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacatures SRA voor studenten

Waarom zou je wachten met solliciteren totdat je een diploma hebt? Ook wanneer je nog bezig bent met een finance of accountancy opleiding kan je reageren op vacatures SRA en je eerste serieuze stappen op de arbeidsmarkt zetten. Doe je praktische werkervaring op bij een SRA-kantoor, dan heb je zeker een streepje voor op jouw medestudenten die er niet voor kiezen om een passende bijbaan te zoeken. Bovendien is het erg handig om al tijdens je studie een waardevol netwerk op te bouwen, niet alleen op de hogeschool of universiteit, maar ook op een werkplek. Van een goed netwerk kan jij je werkzame leven lang profijt hebben.

Vacatures SRA-kantoren bij Studentpool

Bij Studentpoolvind je een groot aantal vacatures bij SRA-kantoren voor finance, accountancy en fiscale studenten. Om hierop te kunnen reageren, moet je jezelf eerst aanmelden als Studentpooler . Niet iedereen kan zich inschrijven, er gelden een aantal voorwaarden. De eerste voorwaarde is dat je een finance, accountancy of fiscale student bent (mbo/hbo/wo). Ten tweede moet je het eerste leerjaar hebben afgerond. Tot slot vragen we ook wat van jou als persoon. Wij zijn namelijk enkel op zoek naar ambitieuze studenten die met enthousiasme willen werken aan hun professionele ontwikkeling. Heb jij het in je? Schrijf je dan direct in als Studentpooler en reageer op onze interessante vacatures bij SRA-kantoren.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam