Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Solliciteer nu op de beste RB vacatures voor studenten

Wil jij als fiscale student al tijdens je studie praktijkervaring opdoen? Dat is een slimme keuze, door nu alvast te gaan werken binnen jouw vakgebied zal jij je sneller ontwikkelen tot een professional. Een bijbaan die goed aansluit bij jouw fiscale studie biedt je veel mogelijkheden voor je carrière. Bij Studentpool maak je onder andere kennis met belastingadvieskantoren die ingeschreven staan bij het Register Belastingadviseur (RB). Deze RB vacatures zijn zeer populair onder fiscale studenten, reageer bijvoorbeeld op een vacature voor junior belastingadviseur en geef je carrière een kickstart!

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
belastingadvieskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
kans dat hier een derde punt komt n.t.b.

Online vacatures RB voor studenten vinden

Veel studenten vinden het lastig om online vacatures RB te vinden waar je als student op kunt reageren. De meeste belastingadvieskantoren vragen immers om een afgeronde fiscale opleiding. De bedrijven die een vacature hebben geplaatst op Studentpool zien echter wel de meerwaarde van gemotiveerde, ambitieuze studenten en zijn gericht op zoek naar een werkstudent. Na een korte online training kun je bij een RB-kantoor de geleerde theorie omzetten in de praktijk. Veel aspecten van het vak leer je immers op de werkvloer. Een RB-kantoor op je cv vormt dan ook altijd een pluspunt bij toekomstige sollicitaties.

Vacatures RB-kantoren bij Studentpool

Ben je nieuwsgierig naar de vacatures bij RB-kantoren die Studentpool beschikbaar heeft? Schrijf je dan in als Studentpooler zodat je direct kunt solliciteren. Maar let op: niet iedere student kan een Studentpooler worden. Ben jij ambitieus en wil jij je voor 100% inzetten voor jouw professionele ontwikkeling? Kun jij helder communiceren en sta je open voor feedback? Zit je bovendien minimaal in het tweede jaar van een finance opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau? Dan ben jij de Studentpooler die wij zoeken. Schrijf je direct in zodat je kunt reageren op onze populaire RB vacatures.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam