Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Vind direct de beste NBA vacatures

Steeds meer finance studenten willen al tijdens hun studie praktijkervaring opdoen bij een accountantskantoor. En dat is niet zo gek, want met een accountantskantoor op je cv maak je een goede indruk bij potentiële werkgevers. Startersfuncties bij accountantskantoren die zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) zijn daarbij erg populair. Maar waar vind je NBA vacatures waarvoor je als finance of accountancy student in aanmerking komt? Je vindt direct de beste NBA vacatures voor finance studenten bij Studentpool. Schrijf je vandaag nog in en scoor jouw waardevolle bijbaan.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
 krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacatures NBA voor finance studenten

Studentpool is een online platform waarbij NBA-accountantskantoren en andere financiële instellingen die gericht op zoek zijn naar werkstudenten in contact kunnen komen met ambitieuze, talentvolle finance of accountancy studenten. Je vindt hier onder andere vacatures voor junior assistent accountants en andere startersfuncties die zeer geschikt zijn als bijbaan. Finance of accountancy studenten beschikken meestal al over de nodige basiskennis om de taken die bij een dergelijke functie komen kijken uit te voeren. Je krijgt echter ook altijd een online training die je volledig voorbereidt op jouw nieuwe baan. Om te kunnen solliciteren op vacatures bij NBA-accountantskantoren, moet je ingeschreven staan als Studentpooler.

Vacatures NBA-accountantskantoren bij Studentpool

Bij Studentpool vind je een groot aantal vacatures voor werkstudenten bij gerenommeerde NBA-accountantskantoren. Deze vacatures zijn alleen beschikbaar voor Studentpooler. Om Studentpooler te worden moet je minimaal een tweedejaars student zijn aan een mbo, hbo of wo accountancy opleiding volgen zoals accountancy, bedrijfseconomie, finance & control of accounting & control. Bovendien moet je ambitieus zijn en serieus willen werken aan je professionele ontwikkeling. Wij zijn namelijk enkel op zoek naar studenten die zich met veel enthousiasme willen inzetten voor hun financiële bijbaan. Denk je dat jij een goede Studentpooler bent? Schrijf je dan vandaag nog in en reageer direct op onze interessante vacatures van NBA-accountantskantoren.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam