Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Junior fiscalist: ideale bijbaan voor finance studenten

Heb jij er weleens aan gedacht dat een bijbaan die aansluit op jouw studie een kickstart kan zijn voor jouw carrière? Waarom zou je wachten met het zetten van serieuze stappen op de arbeidsmarkt totdat je jouw fiscaal recht opleiding hebt afgerond? Studentpool brengt jou als fiscale student in contact met topbedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten. Schrijf je vandaag nog in als Studentpooler en scoor een passende bijbaan, bijvoorbeeld als junior fiscalist bij een accountantskantoor of belastingadvieskantoor. Een passende bijbaan staat niet alleen goed op je cv, je houdt er vaak ook nog eens een waardevol netwerk aan over.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
belastingadvieskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacature junior fiscalist vinden

Het kan lastig zijn om een vacature voor een junior fiscalist te vinden die open staat voor studenten die nog bezig zijn met hun opleiding. Studentpool vormt de schakel tussen ambitieuze fiscale studenten en accountantskantoren en belastingadvieskatoren die gericht zoeken naar werkstudenten voor hun openstaande functies. Ben je minimaal tweedejaars student aan een fiscale opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau, dan beschik je over voldoende basiskennis voor de functie. Bovendien volg je bij ons een online training zodat je perfect bent voorbereid op jouw eerste werkdag.

Junior fiscalist vacature bij Studentpool

Waarom zou je als fiscale student op een junior fiscalist vacature bij Studentpool solliciteren? Bij ons bepaal je als Studentpooler voor welke functies je in aanmerking wilt komen, bij welke bedrijven je wilt werken en wanneer je buiten jouw lestijden om beschikbaar bent. Je kunt dus rekenen op een zekere flexibiliteit. Wij verwachten van jou dat jij je maximaal inzet om jezelf te ontwikkelen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent gemotiveerd om nieuwe taken eigen te maken en kunt goed reflecteren op jouw handelen. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan vandaag nog in als Studentpooler en word al tijdens jouw studie junior fiscalist.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam