Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Junior financial controller, de ideale financiële bijbaan

Wist je dat je niet hoeft te wachten op je diploma voordat je jouw eerste serieuze stappen op de arbeidsmarkt zet? Al tijdens jouw finance opleiding kun je bij diverse bedrijven aan het werk, bijvoorbeeld als junior financial controller. Studentpool brengt finance studenten en bedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten samen. Welke financiële bijbaan je kiest is volledige afhankelijk van je opleiding, je wensen en het vacatureaanbod. We hebben al veel succesvolle matches kunnen maken. Word jij onze nieuwe Studentpooler?

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
klanten verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacature junior financial controller voor studenten

Niet ieder bedrijf biedt studenten de kans om praktijkervaring op te doen. Veel vacatures zijn gericht op mensen die de finance opleiding hebben afgerond. Bij Studentpool vind je echter alleen vacatures van bedrijven die gericht op zoek zijn naar een werkstudent. Zij weten dat onze Studentpoolers enthousiaste finance studenten zijn die zich door middel van een serieuze bijbaan optimaal willen ontwikkelen binnen hun toekomstige vakgebied. Voordat je bijvoorbeeld aan de slag gaat als junior financial controller, volg je bij ons een online training zodat je optimaal voorbereid aan de bijbaan kunt beginnen.

Junior financial controller vacature bij Studentpool

Wil jij in aanmerking komen voor een junior financial controller functie bij Studentpool? Dan moet je aan een aantal criteria voldoen. Je volgt uiteraard een finance opleiding. Dit kan een mbo- of hbo-opleiding zijn of een finance studie op universitair niveau. Je kunt alleen Studentpooler worden vanaf het tweede collegejaar. Bovendien ben je een gemotiveerde student en wil jij jezelf graag ontwikkelen tot een finance professional. Als Studentpooler bepaal je zelf bij welk bedrijf je gaat werken. Ook je beschikbaarheid bepaal je zelf, zodat jouw werkrooster geen overlap heeft met je collegerooster. Spreken deze voorwaarden je aan? Word dan vandaag nog Studentpooler en scoor die functie van junior financial controller!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam