Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Junior belastingadviseur word je via Studentpool

Ben jij een fiscale student en wil je al tijdens je studie werken aan je carrière? Zoek dan een serieuze bijbaan en solliciteer bijvoorbeeld naar de functie van junior belastingadviseur. Niet veel studenten weten dat je een dergelijke bijbaan al voor het afronden van je studie kunt krijgen. Studentpool brengt je echter als fiscale student eenvoudig in contact met belastingadvieskantoren en accountantskantoren die gericht op zoek zijn naar werkstudenten. Zo doe jij al praktijkervaring op voordat je jouw diploma op zak hebt! Dat geeft je zeker een grote voorsprong op je medestudenten.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
belastingadvieskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacature junior belastingadviseur: de ideale bijbaan

De ideale bijbaan is een baan die inhoudelijk perfect aansluit op je studie. Volg je een fiscale opleiding dan kan je bijvoorbeeld op zoek gaan naar vacatures voor de functie van junior belastingadviseur. Als Studentpooler kun je solliciteren op bijbanen bij topbedrijven. Je bepaalt zelf bij welk bedrijf je wilt werken en welke functie je ambieert. Bovendien wordt er rekening gehouden met je lesrooster. Je geeft zelf aan wanneer jij beschikbaar bent om te werken. Een financiële bijbaan via Studentpool is dus zowel inhoudelijk als praktisch gezien ideaal.

Junior belastingadviseur vacature vinden

Bij Studentpool zijn de belastingadvieskantoren en andere bedrijven gericht op zoek naar fiscale werkstudenten. Om een Studentpooler te kunnen worden, moet je wel binnen ons profiel passen. Zo moet je minimaal in het tweede jaar van een fiscale opleiding (mbo/hbo/wo) zitten zoals fiscaal recht of finance tax & advice. Een echte Studentpooler is bovendien een ambitieuze student die zich 100% inzet voor het bedrijf en alles in het werk zet om zich te ontwikkelen tot een fiscale professional. Ben jij de Studentpooler die wij zoeken? Schrijf je dan nu in bij Studentpool en solliciteer op die junior belastingadviseur vacature!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam