Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Word junior assistent accountant naast je finance studie

Heb jij er wel eens aan gedacht om nu al een bijbaan te zoeken die goed aansluit op jouw finance studie? Het is eigenlijk zonde om te wachten totdat je het diploma op zak hebt, je kunt nu al de eerste stappen zetten op jouw carrière ladder. Studentpool is een online platform dat jou als accountancy student in contact brengt met bedrijven die gericht op zoek zijn naar een werkstudent. Schrijf je in als Studentpooler en doe je eerste praktijkervaring op als junior assistent accountant of financieel administratief medewerker.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
mkb-organisaties verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
kans dat hier een derde punt komt n.t.b.

Vacature junior assistent accountant voor studenten

Het is slim om de theorie die je leert binnen jouw opleiding direct te vertalen naar de praktijk. Het is echter niet zo eenvoudig om een vacature junior assistent accountant te vinden die ook open staat voor accountancy studenten. Als Studentpooler kun je echter reageren op diverse studentenbanen bij verschillende werkgevers. Voor welke financiële bijbaan jij in aanmerking komt, is afhankelijk van jouw accountancy opleiding, jouw wensen en het aanbod van de accountantskantoren. Als jij aan onze criteria voldoet, kunnen we jou zeker helpen bij het vinden van de ideale bijbaan naast jouw studie.

Vind jouw junior assistent accountant vacature bij Studentpool

Niet iedere student kan Studentpooler worden, daar zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Ten eerste zijn onze vacatures alleen beschikbaar voor studenten die in het tweede jaar of hoger van een accountancy opleiding (mbo/hbo/wo) zitten. Bovendien zijn wij op zoek naar studenten die zich volledig in willen zetten voor hun professionele ontwikkeling op de werkvloer. Dat betekent onder andere dat je een serieuze ambitie koestert, goed kunt reflecteren en helder kunt communiceren. Herken jij in jezelf een goede Studentpooler? Schrijf je dan direct in en reageer op de junior assistent accountant vacature van jouw keuze.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam