Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Word junior accountant tijdens je finance studie!

Wist je dat je al tijdens je finance of accountancy studie een aansluitende bijbaan kunt hebben? Door te kiezen voor een serieuze bijbaan, zoals bijvoorbeeld de functie van junior accountant, zet jij al tijdens je studie de eerste stappen op de carrière ladder. Studentpool biedt een platform waar studenten zoals jij en bedrijven die op zoek zijn naar talentvolle werkstudenten met elkaar in contact komen. Zo vind jij in no time de ideale financiële bijbaan waarmee jij jouw carrière een kickstart kunt geven.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Waarom reageren op vacature junior accountant?

Je vraagt je misschien af waarom je al tijdens je studie zo’n serieuze bijbaan als junior accountant zou ambiëren. Ten eerste is je finance of accountancy studie vooral gericht op de theorie. Doe jij tijdens je studietijd al praktijkervaring op, dan creëer je een voorsprong op de concurrentie. Een vroege ontwikkeling tot professional is een tweede pre, dat komt je zeker van pas tijdens je carrière. Bovendien bouw je een netwerk op waar je in de toekomst van kunt profiteren. Misschien is jouw werkgever zo tevreden over jou dat je binnen het bedrijf door kunt groeien, zodat je na jouw studie niet eens hoeft te solliciteren naar een fulltime baan.

Junior accountant vacature bij Studentpool

Studentpool brengt je als Studentpooler in contact met topbedrijven. Een Studentpooler word je echter niet zomaar, je moet wel binnen onze profielschets passen. Een Studentpooler volgt een finance of accountancy opleiding (mbo/hbo/wo) zoals bijvoorbeeld Business Economics, fiscaal recht, fiscale economie of of accounting & control. Je zit in het tweede collegejaar of hoger. Je bent een enthousiaste en ambitieuze student die gemotiveerd is om zich optimaal te ontwikkelen. Je kunt helder communiceren, wil graag leren en kunt goed reflecteren. Denk je dat jij een echte Studentpooler bent? Schrijf je dan nu in en reageer op die junior accountant vacature!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam