Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Word junior aangiftemedewerker bij Studentpool

Wil jij al tijdens je fiscale of accountancy studie serieuze stappen zetten op de arbeidsmarkt? Dat is een slimme zet, want door nu al praktijkervaring op te doen, creëer je een voorsprong op je medestudenten. Studentpool vormt een schakel tussen ambitieuze accountancy studenten die op zoek zijn naar een bijbaan die goed bij hun studie past en succesvolle bedrijven die op zoek zijn naar werkstudenten. Zo vind jij eenvoudige een bijbaan waar jij de geleerde theorie in de praktijk kunt brengen, bijvoorbeeld als junior aangiftemedewerker op een accountantskantoor of belastingadvieskantoor.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
belastingadvieskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacature junior aangifte medewerker vinden

Het kan lastig zijn om een accountantskantoor en/of belastingadvieskantoor te vinden dat studenten een kans geeft wanneer zij een vacature junior aangiftemedewerker open hebben staan. De bedrijven waar Studentpool mee samenwerkt weet echter dat wij enkel enthousiaste en ambitieuze studenten aan hen voorstellen. Je wordt dan ook niet zomaar een Studentpooler. Uiteraard volg jij een fiscale studie zoals fiscaal recht, fiscale economie of Finance, Tax & advice zodat je over enige basiskennis beschikt. Deze opleiding is universitair, op mbo- of hbo-niveau en jij zit minimaal in het tweede collegejaar. Jij bent een gemotiveerde student die zich graag wil ontwikkelen en altijd 100% inzet toont. Herken jij jezelf in deze profielschets? Schrijf je dan nu in als Studentpooler en reageer op de vacature junior aangiftemedewerker van jouw keuze.

Junior aangiftemedewerker vacature voor studenten

Bedrijven die met ons samenwerken zijn nadrukkelijk op zoek naar werkstudenten met een fiscale achtergrond. Zij weten namelijk dat onze Studentpoolers talentvol zijn en altijd het beste uit zichzelf willen halen. Om jou optimaal voor te bereiden op jouw bijbaan als junior aangiftemedewerker, volg je bij ons een online training. Je bepaalt zelf voor welk bedrijf je wilt werken. We begrijpen ook dat jouw studie op nummer 1 staat, je kunt daarom zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken. Zo voorkom je een overlap met jouw lesrooster.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam