Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?
Heb je wel eens nagedacht over HBO accountancy in deeltijd in Amsterdam?

Doorgaans is een HBO studie in de accountancy een voltijds studie. Je kunt er nog wel een bijbaantje naast hebben, maar meestal heeft dit geen raakvlak met de studie. Omdat er best een grote kloof zit tussen de accountancy studie en de dagelijkse praktijk in een accountantskantoor, is er behoefte aan een betere aansluiting. Dit is onder andere te bereiken met een studie HBO accountancy in deeltijd in Amsterdam. Hierbij ga je deels naar school en deels ga je aan het werk in een accountantskantoor. Hiermee breng jij jouw opgedane kennis direct in de praktijk.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv
Een deeltijd hbo accountancy in Amsterdam als Studentpooler

Bij Studentpool is het mogelijk om een deeltijd HBO accountancy in Amsterdam te volgens als Studentpooler. Dit houdt in, dat je je HBO of WO accountancy studie voortzet, maar tegelijkertijd aan de slag gaat bij een accountantskantoor. Daarnaast bieden wij je als Studentpooler online opleidingen aan, zodat je een optimale voorbereiding krijgt op je nieuwe deeltijdbaan in de accountancy. Je studie combineer je met je werk, waardoor je direct praktijkervaring opdoet. Wanneer je na je studie definitief het arbeidsproces ingaat, is de wereld achter een accountantskantoor voor jou niet nieuw meer. Je weet wat je kunt verwachten en je verwerkt jouw kennis veel beter in de praktijksituatie.

Een HBO accountancy deeltijd vacature in Amsterdam vind je bij Studentpool

Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op een goede start van je carrière? Dit kan met een HBO accountancy deeltijd vacature in Amsterdam bij Studentpool. Ga aan de slag bij één van de SRA accountantskantoren en breng je kennis direct in de praktijk. Tevens volg je bij ons online trainingen om je goed voor te bereiden op de praktijksituatie. Zo kom jij niet voor verassingen te staan en ga je met plezier naar je werk én aan de studie. Wil je meer weten over hoe je Studentpooler wordt? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam