Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Scoor jouw financiële bijbaan bij Studentpool

Ben jij ook op zoek naar een financiële bijbaan die goed aansluit bij jouw studie? Studentpool matcht studenten van fiscale opleidingen met mkb accountants- en belastingadvieskantoren. Zo kan je tijdens je studie al praktische werkervaring opdoen en kennismaken met verschillende richtingen binnen de financiële sector. Je krijgt de kans om voor accountantskantoren te werken en al een netwerk op te bouwen voordat jij je diploma in huis hebt. Dat betekent een ware kickstart voor jouw carrière. Studentpool stoomt je met online trainingen klaar voor jouw financiële bijbaan, zodat je goed voorbereid op de werkvloer verschijnt.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoor verspreid over heel Nederland
0%
 krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
kans dat hier een derde punt komt n.t.b.

Bijbaan financieel medewerker: iets voor jou?

Om Studentpool te kunnen worden, moet je over een aantal specifieke eigenschappen beschikken. Beschik jij over een flinke portie ambitie, ben jij intrinsiek gemotiveerd, heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en kan je goed reflecteren op jouw handelen? Volg jij bovendien een fiscale opleiding en wil jij graag werkervaring opdoen binnen de financiële sector? Dan ben jij een uitstekende kandidaat om Studentpool te worden. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan als financieel medewerker of een baan die past bij jouw studie fiscaal recht: wij hebben altijd ruimte voor gemotiveerde kandidaten die onze pool kunnen versterken.

Bijbaan financiële sector voor mbo, hbo- en wo-studenten

Studentpool werkt uitsluitend samen met studenten die een mbo, hbo- of wo-opleiding volgen op het gebied van financiën of fiscaal recht. Hieronder vallen bijvoorbeeld de studies Economics en Business Economics, maar ook accountancy en fiscale economie. Het is voor ons belangrijk dat je ten minste in het tweede studiejaar van de opleiding zit. Ben jij er klaar voor om jouw eerste stappen op de werkvloer van jouw toekomst te zetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jouw mogelijkheden voor een bijbaan in de financiële sector te bespreken.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam