Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Duaal accountancy: werken naast je accountancy studie

Wil jij al tijdens je accountancy opleiding praktische werkervaring opdoen? Dan is een duale accountancy studie echt iets voor jou. Terwijl jouw opleiding zorgt voor een theoretische basis, leer je op de werkplek deze kennis te vertalen naar de praktijk. Er kunnen veel redenen zijn om te kiezen voor een duale studie. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je niet hoeft te wachten tot het voltooien van de studie voordat je kunt gaan werken aan je carrière. Je zet vanaf de start van jouw studie de eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacature duaal accountancy vinden

Bij een accountancy studie is het vinden van een goede werkplek essentieel. Het kan lastig zijn om een vacature voor een duaal accountancy praktijkplek te vinden. Studentpool biedt de oplossing met een platform waar accountancy studenten in contact komen met de beste accountantskantoren en andere bedrijven. Zo vind je in no time een baan die goed aansluit bij jouw studie. Het kan om diverse functies gaan zoals junior assistent accountant. afhankelijk van de inhoud van jouw studie. Om te kunnen reageren op de vacatures schrijf je je in als Studentpooler.

Duaal accountancy vacatures bij Studentpool

Wil je Studentpooler worden en reageren op de duaal accountancy vacatures bij Studentpool? Dan moet je aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste moet je minimaal in het tweede jaar van een accountancy opleiding (mbo, hbo of wo) zitten, zoals bijvoorbeeld accountancy. Bovendien zijn wij met name op zoek naar finance studenten die ambitieus zijn en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. We zijn dus niet zomaar op zoek naar studenten, maar zoeken naar talenten die zich willen ontplooien tot professional. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam