Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Is deeltijd accountancy in Amsterdam iets voor jou?

Een studie accountancy is een voltijds studie. Dit is ook nodig, want je wordt opgeleid voor een zeer verantwoordelijke functie. Toch merken veel accountancy studenten, dat er onvoldoende aansluiting is op wat je tijdens de studie leert en de dagelijkse praktijk in een accountantskantoor. Hierdoor kan het zijn dat je carrière geen vliegende start krijgt. Je moet ingewerkt worden en het is lastig om de opgedane kennis tijdens je studie toe te passen in praktijksituaties. Je leert tijdens je studie veel, maar niet hoe jouw kennis gebruikt wordt tijdens je werk. Dan zou deeltijd accountancy in Amsterdam een ideale oplossing zijn. In deeltijd werken en studeren is een uitstekende combinatie.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Hoe kun je accountancy in deeltijd in Amsterdam uitvoeren?

Studentpool maakt accountancy in deeltijd in Amsterdam mogelijk. Ben jij bezig met een accountancy studie en wil jij eigenlijk ook al in aan het werk in een baan die bij je studie past? Dan wordt je bij ons een Studentpooler. Wij hebben hiervoor specifieke online opleidingen samengesteld, waarin je alle kennis krijg die je nodig hebt om als beginnend assistent-accountant aan de slag te gaan. Dit zijn trainingen die op de praktijk aansluiten, zodat je de kennis van je studie wel op de juiste manier kunt toepassen. Tevens vind je bij ons de baan die bij jouw studie past en waarmee je je werk in de accountancy in deeltijd in Amsterdam kunt uitvoeren.

Vind bij Studentpool een deeltijd accountancy vacature in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een deeltijd accountancy vacature in Amsterdam? Bij Studentpool kunnen wij jou helpen. Zit jij minimaal in je tweede jaar van een HBO of WO accountancy studie? Dan krijgt je met onze constructie een deeltijdbaan in de accountancy. Daarnaast bereiden wij je optimaal voor op je nieuwe baan. Je krijgt een e-learning opleiding, die zeer nauw aansluit bij de praktijksituatie. Zo krijg jij de kans om de kennis die je tijdens je studie opdoet, zo optimaal mogelijk om te zetten naar de praktijk. Wil jij onze Studentpooler worden? Neem dan snel contact met ons op.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam