Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Bijbaan financiële administratie via Studentpool

Ben je op zoek naar een nieuwe bijbaan die beter aansluit op jouw finance & control studie. Je vindt de beste financiële bijbanen via Studentpool. Ons platform vormt de schakel tussen finance & control studenten die op zoek zijn naar een passende bijbaan en mkb-bedrijven die plaats hebben voor nieuwe werknemers. Na de voltooiing van een kort e-learningprogramma kan jij al aan de slag bij de werkgever van jouw keuze. Zo zet je al jouw eerste carrière stappen nog voordat jij je financiële administratie opleiding hebt afgerond!

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
mkb-organisaties verspreid over heel Nederland
0%
 krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vind jouw financiële administratie bijbaan

Studentpool werkt samen met verschillende werkgevers binnen de financiële sector. Er zijn verschillende financiële bijbanen beschikbaar zodat jij een bijbaan kunt kiezen die goed aansluit op jouw studie. Een voorbeeld van een goed passende bijbaan naast een finance & control studie is die van financieel administratief medewerker. Om in aanmerking te komen voor een studentenbaan in de financiële sector moet je op dit moment een finance & control studie volgen en minimaal in het tweede studiejaar zitten. Dit kan een studie op mbo-, hbo- of wo-niveau zijn. Bovendien ben jij een gemotiveerde en ambitieuze student die zich graag gericht wil ontwikkelen binnen de financiële sector.

Ideale bijbaan student financiële administratie

Waarom zou je kiezen voor een passende bijbaan via Studentpool? Allereerst geeft de praktische werkervaring niet alleen een kickstart aan je professionele ontwikkeling, maar bouw je ook al aan een waardevol netwerk. Een bijbaan die goed aansluit op jouw finance & control studie is een sterk pluspunt op jouw cv. Je zet al tijdens je studie de eerste stappen op de carrière ladder. Bovendien bepaal je bij ons zelf bij welke werkgever en in welke functie je gaat werken. Je collegerooster komt hierbij ook niet in het gedrang, je werktijden bepaal je zelf. Diverse mkb bedrijven hebben via ons al financieel medewerkers gevonden, word jij het volgende succesverhaal?

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam