Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Bijbaan financieel administratief medewerker via Studentpool

Zou jij ook al graag praktische werkervaring op willen doen voordat jij jouw studie hebt afgerond? Dan is Studentpool echt iets voor jou. Op dit unieke platform wordt een match gemaakt tussen studenten van een finance & control opleiding en vacatures bij mkb-bedrijven. Zo kun je al tijdens je studie aan het werk als financieel administratief medewerker, junior controller of een andere uitdagende functie vervullen die uitstekend aansluit op jouw studie. Je geeft je carrière een kickstart nog voordat je jouw diploma in handen hebt.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
organisaties verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv
Financieel administratief medewerker bijbaan

Om financieel administratief medewerker te worden bij één van de mkb bedrijven waar Studentpool mee samenwerkt, moet je aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste moet je een finance & control opleiding volgen op mbo-, hbo- of wo-niveau. Dit kan bijvoorbeeld de opleiding financieel administratief medewerker zijn. Bovendien moet jij het eerste studiejaar hebben afgerond en minimaal in het tweede studiejaar zitten. Om een Studentpooler te worden zijn wij met name op zoek naar studenten die een stapje extra willen zetten. Ben jij communicatief sterk en heb je ambitie? Dan kunnen wij jou zeker helpen aan de ideale bijbaan naast jouw studie.

Bijbaan financieel administratief medewerker vacature

Een bijbaan als financieel administratief medewerker naast jouw finance & control studie, geeft jou een streepje voor op de rest. Je werkt immers al tijdens je studie aan een waardevol netwerk. Bovendien is praktische werkervaring naast alle theoretische kennis die je tijdens je opleiding vergaart een enorme pre voor toekomstige werkgevers. Als jij kunt laten zien dat jij jouw kennis succesvol hebt vertaald naar de praktijk, staat dit erg goed op jouw cv. Ben jij nieuwsgierig naar de vacatures die wij op dit moment beschikbaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op met Studentpool en vind jouw ideale bijbaan!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam