Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Bijbaan finance student via Studentpool

Wil jij nog voordat jij jouw diploma hebt een kickstart geven aan jouw carrière? Je vindt een waardevolle bijbaan voor finance studenten eenvoudig via Studentpool. Ons platform zoekt een match tussen finance studenten en mkb-bedrijven waar intern op de financiële afdeling gewerkt wordt. Zo kun jij tijdens je studie al praktijkervaring op doen, bijvoorbeeld als junior controller of financieel medewerker. Een studentenbaan binnen de finance biedt echter meer dan praktijkervaring. Je bouwt al tijdens je studie aan een kostbaar netwerk en een rijk cv. Je hebt al snel een streepje voor op jouw medestudenten.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
bedrijven verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Scoor de beste finance student bijbaan

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde finance studenten die willen werken aan hun professionele ontwikkeling. Om in aanmerking te komen voor een financiële bijbaan zijn er een aantal criteria waar je aan moet voldoen. Uiteraard volg jij een studie die je opleidt voor een baan in de financiële sector. Wij hebben onder andere bijbanen voor studenten bedrijfseconomie en finance & control. De opleiding mag op mbo-, hbo- of wo-niveau zijn, maar je moet wel minimaal in het tweede leerjaar zitten. Tot slot zijn wij met name op zoek naar finance studenten die gemotiveerd en ambitieus zijn.

Ideale baan voor finance student

Voldoe je aan bovenstaande criteria? Dan kunnen wij jou zeker helpen bij het vinden van de ideale bijbaan voor jou als finance student. Natuurlijk begrijpen wij dat een bijbaan ook aan jouw specifieke eisen moet voldoen. Daarom beslis jij als Studentpooler altijd zelf bij welke werkgever en in welke functie je aan de slag gaat. De bijbaan moet natuurlijk ook goed aansluiten op jouw collegerooster. Daarom bepaal je zelf wanneer je kunt werken. Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Neem dan vandaag nog contact op met Studentpool en vind jouw ideale bijbaan.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam