Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Bijbaan controlepraktijk vind je bij Studentpool

Ben je op zoek naar een passende bijbaan naast jouw accountancy opleiding? Het is slim om een bijbaan te zoeken die goed aansluit op jouw studie, maar het kan lastig zijn om een studentenbaan te vinden. Studentpool biedt met een platform de oplossing. Wij matchen accountancy studenten met werkgevers binnen de financiële bedrijfswereld. Zo hebben wij al diverse succesvolle matches tussen accountancy studenten en accountantskantoren met een samenstel- en/of controlepraktijk gemaakt. Word jij ons nieuwe succesverhaal?

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Waarom bijbaan bij controlepraktijk?

Met een bijbaan binnen een controlepraktijk doe jij nuttige praktijkervaring op nog voordat jij jouw opleiding hebt afgerond. Je beschikt al over de basiskennis waarmee jij aan het werk kunt gaan, bijvoorbeeld als assistent-accountant. Bovendien volg je bij ons een specifieke online training zodat je goed bent voorbereid op de werkzaamheden. Kies je voor een bijbaan die goed aansluit op jouw studie, dan werk je actief aan een succesvolle carrière start. Een bijbaan binnen een controlepraktijk is een pluspunt op je cv en geeft je een voorsprong op de concurrentie bij het zoeken van een baan na je studie. Wellicht biedt de controlepraktijk waarbinnen je aan de slag gaat zelfs een mooi toekomstperspectief waarbij je kunt doorgroeien naar hogere functies.

Bijbaan controlepraktijk student vinden

Er zijn niet vaak vacatures waarin accountantskantoren met een samenstel- en/of controlepraktijk aangeven gericht op zoek te zijn naar accountancy of finance studenten. Ons platform maakt het echter eenvoudig om een bijbaan in een controlepraktijk te vinden. Je maakt kans op deze bijbaan als je een mbo, hbo of wo accountancy opleiding volgt en in het tweede collegejaar zit of hoger. Bovendien zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die goed kunnen communiceren en door een reflecterend vermogen in staat zijn om een nieuwe functie snel eigen te maken. Voldoe jij aan deze criteria? Word dan vandaag nog een Studentpooler.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam