Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?
Bijbaan administratiekantoor via Studentpool

Volg jij een financiële opleiding? Heb jij er dan wel eens over nagedacht om een bijbaan te zoeken die aansluit bij jouw opleiding? Studentpool is een platform dat werkgevers in de financiële sector zoals administratiekantoren koppelt aan talentvolle studenten die de voorkeur geven aan een waardevolle bijbaan tijdens hun studie. Je doet al praktijkervaring binnen de finance voordat jij jouw opleiding hebt afgerond. Een dergelijke bijbaan staat heel goed op je cv en geeft een kickstart aan jouw carrière.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv
Waarom een bijbaan bij administratie kantoor?

Kies je als finance student voor een passende bijbaan zoals bijvoorbeeld medewerker op een administratiekantoor of een bijbaan op een financiële afdeling binnen het bedrijfsleven, dan begin je al aan jouw professionele ontwikkeling voordat je jouw diploma op zak hebt. Met dit pluspunt op jouw cv heb je direct een streepje voor op de concurrentie. Een passende bijbaan zegt echter ook iets over jou als persoon. Je komt op toekomstige werkgevers over als iemand met ambitie, een gemotiveerde en leergierige student die wil werken aan zijn of haar toekomst. Bovendien werk je al tijdens je studie aan een waardevol netwerk dat in de loop van je carrière zeker van pas zal komen.

Bijbaan administratiekantoor student vinden

Het vinden van een bijbaan bij een administratiekantoor is eenvoudig. Studentpool werkt samen met diverse werkgevers die op zoek zijn naar enthousiaste studenten. Er zijn wel een aantal criteria waar je aan moet voldoen. Natuurlijk volg je een financiële opleiding zoals bijvoorbeeld bedrijfseconomie. Dit kan een universitaire opleiding zijn, maar ook mbo- en hbo-studenten zijn bij ons van harte welkom. Om Studentpooler te kunnen worden, zit je minimaal in het tweede collegejaar. Tot slot ben je een gemotiveerde student die zichzelf graag wil ontwikkelen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en staat open voor feedback. Hebben we een match? Neem dan direct contact met ons op!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam