Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Bijbaan accountantskantoor voor studenten

Zou het niet fantastisch zijn om alvast praktijkervaring op te doen bij een accountantskantoor terwijl je nog bezig bent met je accountancy of finance studie? Veel studenten weten niet dat zij al tijdens hun studie de eerste praktische stappen voor hun carrière kunnen zetten. Door niet zomaar een bijbaan te nemen maar bewust te kiezen voor een financiële bijbaan, geef je een kickstart aan je carrière. Met een bijbaan op een accountantskantoor op je cv ben jij jouw medestudenten op het moment van slagen al direct drie stappen voor. Jouw toekomstige werkgevers nemen namelijk graag ambitieus jong talent aan dat al over enige praktijkervaring beschikt.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Bijbaan bij accountants kantoor naast je finance studie

Nu denk je misschien dat het vinden van een studentenbaan bij een accountantskantoor moeilijk is. Studentpool maakt het accountancy studenten heel eenvoudig om een passende bijbaan te vinden. Op ons platform kun je kiezen tussen verschillende financiële bijbanen zoals junior assistent accountants en aangiftemedewerkers. Je komt te werken bij de beste accountantskantoren die gericht op zoek zijn naar getalenteerde studenten. Je bepaalt zelf voor welke werkgever je gaat werken en op welke tijden je beschikbaar bent. Je hebt die bijbaan bij een accountantskantoor in no time in de pocket!

Bijbaan accountantskantoor student scoren

Een bijbaan op een accountantskantoor is natuurlijk niet voor iedereen geschikt. Daarom zijn wij specifiek op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze studenten die een accountancy of finance opleiding volgen. Deze opleiding mag zowel op mbo-niveau, hbo-niveau als universitair zijn. Het is wel belangrijk dat je minimaal in het tweede collegejaar zit, zodat je al over enige basiskennis beschikt. Daarnaast moet je helder kunnen communiceren en goed kunnen reflecteren. Je hoeft nog niet over alle vakspecifieke kennis voor de functie te beschikken. Wij geven je een online training zodat je goed voorbereid aan de bijbaan begint.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam