Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Waarom kiezen voor bijbaan accountancy?

Waarom zou je kiezen voor een accountancy bijbaan die aansluit bij je studie in plaats van een andere bijbaan? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: omdat je dan al tijdens je studie een kickstart kunt geven aan jouw carrière. Jouw toekomstige werkgevers zien direct aan je cv dat je een ambitieuze student bent en dat je al waardevolle praktijkervaring hebt opgedaan. Wedden dat je dan een streepje voor hebt op medestudenten zonder een passende bijbaan? Bovendien werk je al direct aan een waardevol netwerk dat in de toekomst goed van pas kan komen.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
 krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Makkelijk een vacature bijbaan accountancy vinden

Veel accountancy studenten vinden het lastig om een passende bijbaan te vinden. De vacatures voor accountancy bijbanen liggen over het algemeen niet voor het oprapen. Studentpool biedt hierbij uitkomst. Door middel van een platform wordt er een goede match gemaakt tussen ambitieuze accountancy studenten en accountantskantoren die op zoek zijn naar jong talent. Je volgt een korte online training zodat je direct kunt beginnen bij jouw nieuwe werkgever. Vervolgens doe je praktijkervaring op tijdens het werk. Je begint dus al tijdens je studie aan jouw professionele ontwikkeling.

Bijbaan accountancy vacature bij TheStudentPool

Wil jij in aanmerking komen voor een accountancy bijbaan via Studentpool? Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle accountancy studenten die praktijkervaring op willen doen. Natuurlijk hanteren wij wel een aantal criteria. Zo moet je minimaal in het tweede jaar van een mbo-, hbo of wo finance opleiding zitten zoals bijvoorbeeld accountancy. Daarnaast zijn wij enkel op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde studenten die goed kunnen communiceren en open staan voor feedback. Je moet dus leergierig zijn en jezelf continu willen ontwikkelen. Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van een accountancy bijbaan te bespreken.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam