Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Bijbaan aangiftepraktijk vind je bij Studentpool

Een bijbaan bij een aangiftepraktijk is een populaire keuze voor studenten die een studie  fiscaal recht, fiscale economie of finance, tax & advice volgen. Het is slim om al tijdens je studie een aansluitende bijbaan te zoeken, omdat je dan al voordat je het diploma op zak hebt de eerste stappen voor je carrière kunt zetten. Een bijbaan bij een aangiftepraktijk vinden is echter niet zo gemakkelijk. Tenzij jij je inschrijft bij Studentpool. Wij zijn een platform dat ambitieuze studenten en aangiftepraktijken, accountantskantoren, belastingadvieskantoren en andere financiële organisaties samenbrengt. Naast aangiftewerkzaamheden denk je ook actief mee met de adviezen richting de klant van het kantoor. Die waardevolle bijbaan bij een aangiftepraktijk heb jij zo in de pocket!

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
belastingadvieskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Waarom een bijbaan bij aangiftepraktijk?

Fiscale studies zijn voornamelijk gericht op theoretische kennis. Een bijbaan die goed aansluit bij jouw studie zorgt ervoor dat je al praktische werkervaring opbouwt voordat jij de opleiding hebt afgerond. Je start eerder met je ontwikkeling tot professional dan je medestudenten, waardoor jij een beter cv hebt aan de start van je carrière. Jouw toekomstige werkgevers zien niet alleen dat jij al praktijkervaring hebt bij een aangiftepraktijk, maar herkennen in jou ook een ambitieuze student met een serieuze carrièreplanning. Bovendien bouw je aan een nuttig netwerk waar jij de rest van je werkende leven profijt van hebt.

Bijbaan aangiftepraktijk student vinden

Wij brengen je in contact met aangiftepraktijken binnen accountantskantoren of belastingadvieskantoren die gericht op zoek zijn naar gemotiveerde studenten voor hun openstaande vacatures. Er zijn wel een aantal eisen waar je aan moet voldoen. Ten eerste moet je een fiscale opleiding volgen op mbo-, hbo- of wo-niveau. Je hebt het eerst jaar afgerond en zit in het tweede jaar of hoger. Bovendien zijn wij enkel op zoek naar serieuze kandidaten die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Tot slot blink jij uit in je communicatieve vaardigheden, kan jij goed reflecteren op je eigen handelen en sta jij open voor feedback.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam