Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Start al tijdens je studie als beginnend assistent accountant

Veel studenten denken dat zij eerst hun diploma moeten halen voordat zij serieus op zoek kunnen gaan naar een baan. Niets is echter minder waar: je kunt al tijdens je accountancy studie een startersfunctie binnen jouw vakgebied bemachtigen. Solliciteer bijvoorbeeld naar de functie van beginnend assistent accountant en zet nu al je eerste stappen op de arbeidsmarkt. Praktische werkervaring opdoen tijdens je studietijd betekent namelijk de kickstart van een succesvolle carrière. Wie wil dat nou niet? Pak die voorsprong en schrijf je vandaag nog in bij Studentpool.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Vacature beginnend assistent accountant voor studenten

Vind je het lastig om vacatures te vinden die openstaan voor studenten? Meld je dan vandaag nog aan als Studentpooler bij Studentpool. Wij leggen de missing link tussen ambitieuze accountancy studenten en accountantskantoren en bedrijven die een of meerdere functies vrij hebben voor werkstudenten. Werken als Studentpooler heeft een aantal voordelen. Zo bepaal jij zelf wanneer je beschikbaar bent voor werk, voor welke werkgever je wilt werken en voor welke functies je in aanmerking wilt komen. We hebben al diverse succesvolle matches kunnen maken tussen accountancy studenten en accountantskantoren. Word jij de volgende succesvolle match?

Beginnend assistent accountant vacatures bij Studentpool

Bij Studentpool vind je een groot aantal beginnend assistent accountant vacatures bij topbedrijven. Om op deze functies te kunnen solliciteren, moet je eerst een Studentpooler worden. Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden. Een Studentpooler volgt een accountancy opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau en zit in het tweede leerjaar of hoger. Je bent een ambitieuze student die zich actief inzet om zich optimaal te ontwikkelen tot een professional. Je kunt helder communiceren, goed reflecteren en staat open voor feedback. Ben jij een echte Studentpooler? Schrijf je dan nu in bij Studentpooler en reageer direct op beginnend assistent accountant vacatures.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam