Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Jouw bedrijfseconomie bijbaan vind je bij Studentpool

Studeer je bedrijfseconomie en ben je op zoek naar een bijbaan die hier goed op aansluit? Studentpool is een platform dat de juiste match zoekt tussen ambitieuze bedrijfseconomie studenten en bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Op die manier kan jij tijdens jouw studie al de nodige praktijkervaring opdoen, terwijl zij kennis kunnen maken met talentvolle studenten. Heb je tijdens je studie een passende bijbaan, dan heb jij zeker een streepje voor op jouw medestudenten bij de start van je carrière. Je vindt jouw bedrijfseconomie bijbaan gegarandeerd bij Studentpool.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
mkb-organisaties verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Scoor jouw bijbaan bedrijfseconomie

Een bijbaan die goed aansluit bij de studie bedrijfseconomie is bijvoorbeeld junior financial controller bij een mkb bedrijf of multinational. Wij werken samen met verschillende bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Om de financiële bijbaan te kunnen scoren is het belangrijk dat jij op dit moment minimaal in het tweede studiejaar van een economics & business economics studie zit. Met de studie bedrijfseconomie kom je dus zeker in aanmerking. Ben je bovendien gemotiveerd, ambitieus en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden voor een bijbaan te bespreken!

Bijbaan bedrijfseconomie vacature vinden

Het is niet eenvoudig om vacatures te vinden voor bijbanen die goed aansluiten bij een bedrijfseconomie studie. Studentpool maakt het echter wel gemakkelijk. Je kunt kiezen tussen verschillende financiële bijbanen en diverse werkgevers. Bovendien bepaal je zelf wanneer je werkt, je kunt dit dus eenvoudig plannen naast je studieactiviteiten. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je nog te weinig kennis hebt voor de bijbaan. Met een online training stomen wij jou helemaal klaar voor jouw nieuwe functie binnen het bedrijf van jouw keuze. Zo weet je zeker dat jouw eerste stappen op de carrière ladder een succes worden!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam