Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Waar ga jij je afstudeerstage accountancy doen?

Doe jij een HBO of WO accountancy opleiding? Het afsluitende onderdeel van je studie is een afstudeerstage. Tijdens de afstudeerstage moet je bewijzen dat wat je geleerd hebt tijdens je studie, in de praktijk kunt brengen. Ook een afstudeeropdracht is meestal onderdeel van een afstudeerstage. Een afstudeerstage accountancy is voor de meeste studenten een eerste kennismaking met de werkvloer in de praktijk. Tijdens de afstudeerstage kom je erachter wat jou in je toekomstige carrière te wachten staat. Het werkzame leven zal zeker even wennen zijn en dan ervaar je ook in hoeverre de theorie en praktijk op elkaar aansluiten of juist helemaal niet.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Bereid je als studentpooler voor op een accountancy afstudeerstage

Veel studenten komen er tijdens hun accountancy afstudeerstage achter, dat de theorie waar zij al jarenlang op hebben zitten blokken niet altijd aansluit in de dagelijkse praktijk. Natuurlijk is theoretische kennis in de basis erg belangrijk, maar het daadwerkelijk toepassen is iets waar studenten moeite mee hebben. Er zit soms een enorme kloof tussen theorie en praktijk, waardoor je het gevoel hebt dat je tijdens je accountancy afstudeerstage weer helemaal opnieuw moet beginnen. Meld je daarom aan als Studentpooler. Wij leiden je op en bereiden je voor met onze e-learning tot startende medewerkers in een accountancykantoor. Je komt hierdoor geen verassingen meer tegen, maar je gaat goed voorbereidt aan de slag met je afstudeerstage.

Met Studentpool een afstudeerstage accountancy lopen

Studentpool heeft als doel om studenten goed voor te bereiden op de hun toekomstige carrière. Naast een opleiding die wij samen met onze opleidingspartner ontwikkeld hebben, ga je werken en dus je afstudeerstage accountancy lopen bij een SRA accountantsbureau. SRA is onze partner en zij koppelen studenten aan werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe en toekomstige medewerkers. Omdat je eerst een grondige opleiding bij ons krijgt, is de stap naar de praktijk een stuk kleiner, dan wanneer je dit ineens uit het niets doet. Wil je meer weten over onze methode? Neem dan contact met ons op, wij leggen je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam