Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Ben jij bezig met een afstudeeropdracht accountancy?

Een afstudeeropdracht accountancy moet je doorgaans uitvoeren in een praktijksituatie. Een afstudeeropdracht laat namelijk zien, dat jij de geleerde theorie kunt toepassen in de praktijk. Het spreekt voor zich, dat als jij alleen nog maar een studie hebt gevolgd en actief bent in het studentenleven, je nog niet over werkervaring kunt beschikken. De afstudeeropdracht accountancy uitvoeren in een accountantskantoor wordt je allereerste werkervaring. Je moet je aanpassen aan het bedrijf, je collega´s, je krijgt te maken met omgang met bepaalde werksituaties en een bedrijfscultuur en je moet je afstudeeropdracht afronden. Je krijgt dus veel op je bordje.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Succesvol je accountancy afstudeeropdracht afronden met goede praktijkervaringen

Het kan lastig zijn, dat je ineens van student naar werknemer gaat. Daarnaast kun je dusdanig door deze nieuwe situatie in beslag worden genomen of krijgt je het zo druk met je werk, dat het lastig wordt om je accountancy afstudeeropdracht goed af te ronden. Het zou helpen als jij een betere voorbereiding had op de praktijksituatie. Veel studenten ervaren vaak een gapende kloof tussen de theorie waar zij de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest en de praktijksituatie. Studentpool kan fungeren als de brug tussen jouw studentenleven en je werkzame leven. Bij ons krijg je gedegen trainingen die je voorbereiden op de praktijk en je doet ervaring op in een accountancy omgeving die wij voor je matchen. Je komt goed beslagen ten ijs en je rond je afstudeeropdracht succesvol af.

Je afstudeeropdracht schrijven in de accountancy lukt met Studentpool

Wanneer jij je aanmeldt bij Studentpool, dan wordt jij een Studentpooler, die wij matchen aan een accountantskantoor. Dit is exact de omgeving die bij jouw studie past. Uiteraard heb je geen werkervaring, maar door onze e-learning trainingen bereiden wij je grondig voor. Bij ons combineer jij je HBO of WO accountancy opleiding met een werkplek in de accountancy. De werkgever heeft een enthousiaste en gemotiveerde medewerker niet nog van alles wil leren en jij doet een schat aan informatie op en je afstudeeropdracht schrijven in de accountancy zal je zeker lukken.

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam