Zeg,
je gaat toch
niet onder
je niveau
werken?

Vind de ideale bijbaan voor accountancy studenten

Studeer je accountancy en ben je op zoek naar de ideale bijbaan naast je studie? Het is slim om een bijbaan te zoeken die goed aansluit bij de accountancy studie die je volgt. Studentpool is een platform dat bedrijven met vacatures voor studenten in contact brengt met ambitieuze accountancy studenten die tijdens hun studie alvast praktijkervaring op willen doen. Word ook Studentpooler en zet de eerste stappen van een succesvolle carrière al voordat jij je diploma op zak hebt.

Laat niets jouw groei in de weg staan.
 verzeker jezelf van een carrièregerichte bijbaan

1. Vertel ons
over jouw ambities

Waar ga je voor, waar word je blij van en wat heb je nodig om verder te groeien?

2. Wij selecteren de
perfecte bijbaan

Bij het kantoor dat qua dienstverlening, cultuur, locatie en doorgroei-mogelijkheden helemaal bij jou past.

3. Klaar voor
het echte werk

Met e-learning en coaching begeleiden we je van begin tot eind in je werk en ontwikkeling.

“Een studie volg je niet voor niets.  Dat doe je omdat je er je werk van wilt maken. Wij maken er nu werk van.”

Sjoerd Voetdijk, co-founder van de Studentpool

Dit zegt toch alles
0+
accountantskantoren verspreid over heel Nederland
0%
krijgt na of tijdens de studie een vaste aanstelling
0%
vindt een bijbaan via Studentpool bijdragen aan zijn/haar toekomst of cv

Online vacature accountancy studenten

Het kan lastig zijn om online vacatures voor accountancy studenten te vinden. Veel bedrijven plaatsen alleen vacatures voor mensen die de opleiding al hebben afgerond. Bij Studentpool vind je vacatures van accountantskantoren met een samenstelpraktijk of controlepraktijk die nadrukkelijk op zoek zijn naar werkstudenten. Zo kun je tijdens je opleiding al aan de slag als assistent accountant. De enige voorwaarde die wij stellen is dat jij minimaal in het tweede jaar van een accountancy opleiding zit op mbo-, hbo- of wo-niveau. Daarnaast gaan wij ervanuit dat jij een ambitieuze student bent die zichzelf optimaal professioneel wil ontwikkelen. Goede communicatieve vaardigheden en een reflecterend vermogen zijn daarbij essentieel.

Accountancy studenten vacatures bij Studentpool

Het voordeel van de accountancy studenten vacatures bij Studentpool is dat de ingeschreven bedrijven gericht op zoek zijn naar studenten om de taken binnen hun bedrijf uit te voeren. Jij krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen terwijl jouw studie vooral op theoretische kennis gericht is. Om goed van start te kunnen gaan bij jouw werkgever, volg je bij ons een online training die je optimaal voorbereid op jouw bijbaan binnen de accountancy. Wil jij ook een kickstart geven aan jouw carrière? Schrijf je dan vandaag nog in als Studentpooler en scoor direct die ideale studentenbaan!

  • Heb je een goed salaris (incl. pensioen en vakantiegeld)

  • Maak je jezelf startklaar


  • Springt je CV er bovenuit

  • Komt je studie meer tot leven

Zo wordt er over ons geschreven
door je medestudenten:

Door middel van meerdere gesprekken en persoonlijke aandacht heb ik samen met Studentpool bepaald welke richting binnen de accountancy het beste bij mij past. Vervolgens heeft Studentpool gekeken welke bedrijven het beste aansluit op mijn persoonlijke voorkeuren. Na het doorlopen van het proces ben ik nu aan het werk bij Dubois & Co, wat mij enorm bevalt. Het werken binnen een bedrijf helpt je als student enorm op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Via Studentpool ben ik nu dus de theorie van de universiteit aan het verbinden met de praktijk op werk, wat ik zie als een perfecte combinatie.

Teun Stork
Master Accountancy | Vrije Universiteit Amsterdam

Ik zou Studentpool aan iedereen aanraden! Het contact was heel fijn en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd, zowel naar mijn interesses voor een functie als naar mijn werkervaring van vorige bijbaantjes. Binnen mum van tijd had ik een leuke baan die ontzettend goed bij mij past, hier was ik zelf nooit op gekomen. Bedankt!

Lindi Spoelstra
Derdejaars student | (Business) Economics | Universiteit van Amsterdam